Witam,
Mam pytanie do administratora lub webmastera... Mam nadzieję, że w dobrym miejscu zadam pytanie a właściwie zgłoszę problem. Mianowicie nie mogę wkleić zdjęć w swoim wątku. Wyskakuje mi taki komunikat: Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
MySQL server has gone away [2006]
Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
Poinformuj administratora lub webmastera: admin@storczykarze.pl
W czym tkwi problem? Czy to ja coś robię nie tak (w co wątpię bo dzień wcześniej wszystko było ok), czy są jakieś zakłócenia itp.?
Dziękuję za pomoc
Pytanie/prośba do administracji.
Re: Pytanie/prośba do administracji.
Witam mam ten sam problem nie mogę wysłac postów ,wyswietlaja sie te same komunikatyKurkuma pisze:Witam,
Mam pytanie do administratora lub webmastera... Mam nadzieję, że w dobrym miejscu zadam pytanie a właściwie zgłoszę problem. Mianowicie nie mogę wkleić zdjęć w swoim wątku. Wyskakuje mi taki komunikat: Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
MySQL server has gone away [2006]
Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
Poinformuj administratora lub webmastera: admin@storczykarze.pl
W czym tkwi problem? Czy to ja coś robię nie tak (w co wątpię bo dzień wcześniej wszystko było ok), czy są jakieś zakłócenia itp.?
Dziękuję za pomoc
- kasja
- Administrator
- Status: Aktywny
Re: Pytanie/prośba do administracji.
Kochani, ogłoszenie o awarii dostawcy usług internetowych jest wątek poniżej i było już wczoraj. Tutaj
viewtopic.php?f=4&t=1030
Objawy są różne, od zupełnego braku dostępu do strony do różnych dziwnych komunikatów np. takich o których piszecie.
viewtopic.php?f=4&t=1030
Objawy są różne, od zupełnego braku dostępu do strony do różnych dziwnych komunikatów np. takich o których piszecie.
Pozdrawiam - Marek